Datum objave: 21. 03. 2019.

Želite ljeto provesti na Jadranu, a da pri tome dobro i zaradite?

 

                                                                              

Pozivamo Vas da se prijavite za učešće na intervjuu za rad u vodećem svjetskom lancu restorana!

Radi se o internacionalnom lancu restorana, u koji se stalno ulaže i koji stalno raste, gdje zaposlenici imaju redovna i stimulativna primanja.

Kompanija kontinuirano ulaže u poslovne procedure i svoje ljude. Zbog toga zaposlenici mogu posao obavljati brže i lakše, okruženi timom u koji se ima povjerenja i koji uživa da se zabavlja dok radi!

Zaposlenici imaju kontinuirane treninge  i edukacije koje im olakšavaju ulazak u poslovni svijet i profesionalni napredak.

Ako Vas zanima ovakav posao na obalama Jadranskog mora i rad u uspješnoj i dinamičnoj sredini, DEKRA Vas poziva da se prijavite za radno mjesto „Radnik u restoranu“.

Period rada je od 01.06.2019. do 31.08.2019. godine i kandidati koji budu primljeni imat će priliku da zarade atraktivna, iznadprosječna primanja a pri tome da ljeto provedu u Zadru ili Šibeniku.

Rok za prijavu je 1.4.2019.

Svim sezonskim radnicima je obezbjeđen besplatan smještaj, obrok, prevoz gradskim saobraćajem kao i troškovi prevoza od mjesta boravaka do Hrvatske i nazad.

Naglašavamo da za navedeni posao nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo.

Važno je znati da za sve državljanje Bosne i Hercegovine, Klijent organizuje i plaća sve troškove povezane sa dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

 

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti putem mail-a posao.ba@dekra.com

Rok za prijavu je 1.4.2019.

 

Kandidati odabrani u prvom krugu selekcije, imat će priliku učestvovati u prezentaciji kompanije i finalnim intervjuima. Prezentacija i intervjui će biti održani u Sarajevu 9. i 10. aprila 2019.

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +387 33 29 52 54 ili na e-mail bojan.lukic@dekra.com