Datum objave: 02. 12. 2019.

Zainteresirani ste za posao u Istri?

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Banja Luci u Hotelu Jelena u utorak 10.12.2019. godine, s početkom u 16:30h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom ''Plava Laguna'', otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

 

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ''Plava Laguna'' Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu.

''Plava Laguna'' d.d već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojim hotelima, resortima i kampovima zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu

Tokom 2019. u Plavoj Laguni je radilo više od 500 novih radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su se prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja Plave Lagune održanim u Tuzli, Doboju, Zenici, Brčkom, Banja Luci i Novom gradu.

Tražimo i zapošljavamo veliki broj radnika svih dobnih skupina na više od 20 različitih radnih mjesta: konobare, servire, kuhare, pomoćno osoblje u kuhinji, sobarice, spremačice, recepcionere, portire, vrtlare, radnike u praonici rublja, kućne majstore (električari, vodoinstalateri), redare na bazenu i mnoge druge.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev električara i vodoinstalatera koji moraju imati relevantnu stručnu spremu).

Svojim sezonskim radnicima ''Plava Laguna'' obezbjeđuje stimulativno okruženje i radne uvjete, besplatan smještaj i tri obroka dnevno, radnu odjeću te vraća troškove prijevoza.

Uz mjesečnu plaću, radnicima se na kraju rada isplaćuje godišnja stimulacija (božićnica) u iznosu od 40 EUR za svaki odrađeni mjesec.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava laguna organizuje sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

 

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u utorak 10.12.2019. godine s početkom u 16:30h. Sajam će se održati u Banja Luci u prostorijama Hotela Jelena.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ''Plava laguna''.  Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

 

Za više informacija javite nam se na broj telefona 033 295 254 ili na email posao.ba@dekra.com.