Datum objave: 21. 03. 2019.

 

„IS“koristi priliku i zaposli se u Istri !

 

      

 

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Banja Luci u prostorijama hotela Jelena u utorak 02.04.2019. godine, s početkom u 16:30h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom „Istarski Supermarketi“, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Brand "IS"- Istarski Supermarketi d.o.o. prepoznaje važnost ljudskih resursa i kontinuirano je u potrazi za zaposlenicima koji će svojom motiviranošću doprinjeti razvoju i ostvarenju organizacijskih ciljeva.

Osnovna djelatnost je trgovina pretežno prehrambenim artiklima. Rast i razvoj Istarskih supermarketa je umjeren, ali kontinuiran i stabilan s velikim naglaskom na kvalitetu proizvoda, kvalitetu usluge i najoptimalniji odnos visoke kvalitete-vrhunske usluge-umjerene cijene.

Danas u Istri i Rijeci, Istarski Supermarketi imaju 110 trgovina, koje se sastoje od 60 cjelogodišnjih trgovina, te 49 sezonskih trgovina u kampovima i turističkim naseljima, u kojima trenutno radi preko 762 uposlenika.

U planu je da postanu regionalni lider u maloprodaji kao trgovina iz susjedstva u kojoj će se moći kupcu pružiti najbolja usluga i široki asortiman kvalitetnih proizvoda. „IS“ asortiman čini na tisuće raznovrsnih proizvoda koji se prilagođavaju ovisno o lokaciji trgovine i zahtjevima kupaca.

 

Za potrebe Istarski Supermarketa tražimo veliki broj radnika na pozicijama prodavač-blagajnik i prodavač-mesar.

Napominjemo da je za poziciju prodavač-blagajnik poželjno radno iskustvo ali nije uslov.

Svojim sezonskim radnicima Istarski Supermarketi obezbjeđuje besplatan smještaj i prijevoz sa posla i na posao te podmiruje troškove putovanja od mjesta prebivališta do Istre i natrag ali i troškove izrade sanitarnih knjižica.

Uz mjesečnu plaću i naknadu za topli obrok osigurana je i dodatna stimulacija za mjesec juni, juli i avgust koja se isplaćuje srazmjerno broju odrađenih sati. Pored toga uposlenici dobijaju i poklon bonove za rođendan i za Božić.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Istarski Supermarketi organizuju i plaćaju sve troškove povezane s dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

 

  

 

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u utorak 02.04.2019. godine s početkom u 16:30h. Sajam će se održati u Banja Luci u prostorijama hotela Jelena.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije Istarski Supermarketi.

 

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti putem mail-a: posao.ba@dekra.com

 

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +387 33 29 52 54 ili na e-mail info.ba@dekra.com